Ветко Арабаджиев изплува в скандалния клип от Монако (видео)

185

Името на пловдивския милионер Ветко Арабаджиев изплува от скандалния клип, заснет в Монако. На него български бизнесмени купонясват в едно от най-тузарските кътчета на планетата. Видеото бе разпространено от бизнесмена Светослав Илчовски и не него се вижда как той и собственикът на фирмата „Градус“ Иван Ангелов пият под звуците на модерен хит. С това видео Илчовски искаше да докаже как е бил близък на Ангелов, който го кани в Монте Карло, за да уговарят фалшиви обороти на фирмата, за да дръпнат повече пари от борсата. В един от кадрите на клипа ясно се чува как диджеят казва „Поздрави за господин Ветко“, твърдят колегите от сайта „Марица“.

Ветко Арабаджиев, съпругата му Маринела, синът им Вълчо и още 5-има души са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари от 2018 г. През пролетта на 2019 г. съпрузите бяха открити да се укриват в имението на Георги Семерджиев – Жоро Шопа край Барселона. По–късно испанските власти ги екстрадираха в България. Едва в края на миналата година Ветко и Маринела бяха пуснати от ареста. Маринела направи опит за самоубийство с огромно доза холфазолин. Психиатричната експертиза показа, че тя е склонна към суицид и съдът я пусна вкъщи, но с проследяваща гривна. Ветко бе поставен под домашен арест, след като се лекува от ковид.

Харесвате това което правим?

Последвайте ни във Facebook и в Twitter. Присъединете се и към Facebook групата ни.

Montana-Live.TV използва "бисквитки". Продължавайки с разглеждането, Вие приемате използването на бисквитки. РазбрахНаучете повече

Изпрати новина