Мълчание… до утре ???

83

Мълчанието на конкретна политическа партия е най-коментираното нещо в мрежата и официалните медии.

Днес и премиерът Борисов разчупи догмата с изявите си и се осмели да застане пред медиините камери, а не пред онази от която само се качваха клипчета в мрежата. Смело и похвално… Дали двете хипотези “страх от мълчание” или “мълчание от страх” се мъчат в спор, това е проблем на нечие управленско съзнание на което секундите му изтичат.

Живеем в свободна страна и всеки има право да “дава” или да “не дава” изявления по медиите и не е длъжен на никому с нищо. Има нещо обаче което се дължи на обществото, а апостола В. Левски го е казал така: “Дела трябват, а не думи”- тази “сентенция” ни е завещанието и е време вече да се използва. Предстои да разберем от утрешния ден дали ще се приеме като “мото” на новия парламент или ще пием една студена вода.

Едно е факт, протестите не спряха, силно оредели, но има хора все още и днес дори. там на площада са те и се надяват да бъдат чути, за да започне властта да прави каквото трябва!!!

Харесвате това което правим?

Последвайте ни във Facebook и в Twitter. Присъединете се и към Facebook групата ни.

Montana-Live.TV използва "бисквитки". Продължавайки с разглеждането, Вие приемате използването на бисквитки. Разбрах Научете повече

Изпрати новина