Автори

Ако имате желание да пишете по интересни за вас теми свързани с Монтана и регионаMontana-Live.TV ви предоставя възможността да станете автори на статии, новини, снимков материал и публикации в сайта. Вие избирате по какъв повод или тема да пишете, стига тя да е свързана с нашата Област и обектите, влизащи в пределите и. Всички материали ще бъдат публикувани без редакция, с изключение на статии противоречащи на добрия тон.
В случай на публикуване на ваша статия или новина, при желание ще бъдете изписан като неин автор. При публикуване на ваш материал, ще бъдете уведомен по e-mail. Ще бъдете уведомен и в случай на отказ за публикуване, както и причините за него.
При публикуване на материали в сайта, вие преотстъпвате безплатно авторското право върху публикувания материал на собствениците на сайта, доколкото тя не представлява същото право на трети лица.
Ако искате да бъдете чут, да споделите вашето мнение по въпроси свързани с нашия град и област, да държите читателите на montana-live.tv в течение за случващото се в Област Монтана  и региона – очакваме ви да се свържете с нас на email – [email protected]
Станете част от екипа нa montana-live.tv. Позвoлете на повече хора да чуят вашето мнение!