Дневен хороскоп за 6 март 2023, понеделник

Избрахме за вас

Овен

Това е ден, в който да помислите за другите. Колкото и малко да направите за някого, резултатът ще е много видим и осезаем. Ще бъдете високо оценени. Добротата ще Ви се върне в момент, когато Ви е най-необходим. Днес се въздържайте от големи покупки.

Телец

Изпитвате потребност от приятно и близко по дух обкръжение. Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси. Можете да правите всякакви покупки за дома и семейството.

Близнаци

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат до взаимно раздразнение в отношенията с околните, но вечерта настроението се подобрява. Енергичността и оптимизмът Ви помагат да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол. Звездите препоръчват да сте по-скромни в желанията и амбициите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека печалба трябва да ви накара да бъдете нащрек.

Рак

През днешния ден най-важното ще бъде да запазите спокойствие. Преди всяка задача бройте до 10 и тогава действайте. Някои събития в работата може да Ви изнервят, но те наистина не заслужават нервите Ви. В края на деня релаксирайте с чаша хубаво вино.

Лъв

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Дева

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Везни

Този понеделник най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Скорпион

Днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите. Тази вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Понеделник е ползотворна в професионален, финансов и личен план. Днескашният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Стрелец

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Козирог

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Козирог са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Водолей

Не е изключено да има проблеми при работа с документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте всяка входяща информация, пазете репутацията си – накратко, бъдете много внимателни.

Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.


Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща
РЕКЛАМА
Монтана
24 април 2024
few clouds
20 ° c
12 c 8 c
чт
18 c 6 c
пт
18 c 9 c
сб
21 c 10 c
нд
РЕКЛАМА