В МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ АД – Монтана се проведе редовно общо събрание на акционерите

РЕКЛАМА

Избрахме за вас

МБАЛ-Монтана е в добро финансово здраве, без просрочени задължения и на печалба от дейността си за миналата година. Това накратко отчете в доклада си Съветът на директорите за дейността на болницата през 2022 г. пред акционерите на проведеното редовно общо събрание на дружеството, съобщи изпълнителният директор д-р Тони Тодоров.

Със свои решения общото събрание прие консолидирания доклад за дейността и одобри годишния финансов отчет, заверен от регистриран одитор, в който е записана счетоводна печалба на дружеството в размер на 17 хиляди лева.

На общо близо 800 хиляди лева възлизат направените през миналата година капиталови разходи за направените ремонти и обновяване на апаратурата в най-голямата болница на Северозапада. Сред по-големите придобивки, финансирани от различни източници – Министерството на здравеопазването, от проекти и от  община Монтана – са новият асансьор в централен корпус, новият рентген в пулмологията, обновените манипулационни, санитарни помещения, бани и тоалетни в цялата болница и обособените сектори за отдих и почивка на дежурните медици в някои отделения.

Съставът на Съвета на директорите остава без промяна – председател д-р Цанко Мондешки, зам.-председател д-р Красимир Каменов и член, същевременно изпълнителен директор на болницата д-р Тодор Тодоров.

 

Източник

Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща
РЕКЛАМА
Монтана
15 май 2024
overcast clouds
13 ° c
16 c 11 c
чт
17 c 12 c
пт
23 c 13 c
сб
26 c 16 c
нд
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА