Дневен хороскоп за 14 май 2024, вторник

114
СПОДЕЛЯНИЯ
599
ЧЕТЕНИЯ

Избрахме за вас

Овен

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Телец

Моментът е добър, както по отношение на ситуацията в дома Ви, така и в бизнес план. днес е хубав ден за Вас, макар че няма да Ви се занимава с досадни неща, но Вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските Ви взаимоотношения. Творческият Ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Рак

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате.

Лъв

Този ден е много благоприятен по отношение на работата, особено за тези, които вече са решили целите и методите за постигането им. Дойде време да започнете да реализирате идеите си. Ще се появят помощници и съюзници, чиято подкрепа ще бъде много полезна.

Дева

Денят ще върви добре, ако не се дразните заради дреболии и се стараете да избягвате безполезни спорове. В работата много ще трябва да действат като миротворци, да предотвратяват конфликти, да разрешават различията и да възстановяват хармонията в деловите отношения. Всичко това е добро за вас, но много уморително; следобед ще има желание да си починете от всички, да останете сами със себе си.

Везни

През този ден ще имате нужда от повече разбиране и подкрепа от страна на близките Ви хора. Опитайте се да им обясните състоянието си, а не стискайте зъби, за да не се получат недоразумения. Бъдете директни, но спокойни. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява самочувствието Ви след това.

Скорпион

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което Ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около Вас.

Стрелец

Това е ден, в който да нямате притеснение от нищо. Вашата увереност ще ви спечели почитатели и съмишленици за големи дела.

Козирог

Всички ограничения и препятствия днес са сведени до минимум, което обаче не важи за емоциите. Прекарайте вечерта в тиха атмосфера – спокойствието и уединението ще Ви помогнат да се възстановите много по-добре.

Водолей

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очакват Ви нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Риби

Ако днес се откажете от нещо, решението ви ще има дългосрочни, а не и доживотни последствия – няма да успеете да върнете миналото. Така че не предприемайте важни действия, освен ако не сте убедени, че сте на прав път. Отношенията ви с околните ще бъдат по-напрегнати.


Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща