33 °c
Montana

Краен срок за свързване на уредите към информационната система до юли 2024: Важна актуализация от ИА „Автомобилна администрация“

Не пропускайте!

Срокът за свързване на уредите във всички пунктове за технически прегледи към информационната система на ИА „Автомобилна администрация“ изтича на 22 юли 2024 година. След тази дата данните от техническите средства за измерване ще се предават автоматично към ИААА. Пунктовете, които не са свързани, ще бъдат преустановени.

През октомври 2023 година беше въведена промяна в Наредба № Н-32 с цел подобряване на качеството на техническите прегледи и увеличаване на контрола. Според новите изисквания, необходимо е да се инсталира софтуер, одобрен от ИА „Автомобилна администрация“, за автоматично изпращане на резултатите от измерванията в агенцията по време на прегледа. До момента 544 от общо 1093 пункта вече предават данните автоматично.

 

От 22 април 2024 година ИА „Автомобилна администрация“ ще издава разрешения за нови контролно-технически пунктове само ако имат електронно предаване на резултатите от измерванията към информационната система.

Пратете вашите снимки и информация на [email protected]


Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща

Welcome Back!

Login to your account below

Вземете вашата парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, за да нулирате паролата си.

: 0