21 °c
Montana

Лудогорец II прекърши Монтана с 3:2 с фамозен гол

Не пропускайте!

Лудогорец II победи Монтана с 3:2 след фамозен гол на Влади Найденов в 90-та минута. Двата отбора изиграха страхотен двубой, който определено бе над нивото на Втора лига. Зрителите се насладиха на истински спектакъл с обрати и красиви голове. Вторият отбор на “орлите” записа четвърта поредна победа и се утвърди на третата позиция във временното класиране, което е най-високото постижение на тима досега.

Още в 6-ата минута Владислав Найденов надбяга отбраната на гостите, но Димитър Илиев успя да спаси удара му. Минута по-късно Доминик Янков изведе Найденов в отлична позиция и той прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада. В 15-та минута Пламен Пепеляшев извади удар от упор с глава на Мехди Уамри, а четири по-късно Доминик Янков опъна мрежата на Монтана след бомбен шут извън границите на наказателното поле за 1:0.
В 31-та минута удар на Димитър Илиев разтърси напречната греда, малко след това гостите изравниха чрез Андреас Васев.
След подновяването на играта фантастична комбинация между Цветослав Петров и Владислав Найденов завърши с хубав пас на последния, а влезлият като смяна Росен Иванов вкара за 2:1. Последва натиск на Монтана, който доведе до изравнително попадение в 87-ата минута, когато Стилиян Николов вкара с глава след корнер. Домакините обаче не се предадоха и в 90-ата минута след бърза контраатака Владислав Найденов нахлу отдясно и с бомбен шут не остави никакви шансове на Димитър Илиев – 3:2!
Задоволство от победата след мача изрази старши треньорът на дублиращия тим на Лудогорец – Тодор Живондов.
“Наистина се получи атрактивен мач, вярвам, че с него доставихме удоволствие на нашите фенове. Демонстрираме постоянство, което се дължи на великолепния колектив. Удоволствие е да се работи с тези момчета, които дават всичко от себе си и често играят на предела на възможностите си, коментира Живондов.

Източник

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща

Welcome Back!

Login to your account below

Вземете вашата парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, за да нулирате паролата си.

: 0