Дневен хороскоп за 24 февруари 2023, петък

Избрахме за вас

Овен

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Телец

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Близнаци

Проблемите могат да дойдат от нищото, някои ситуации могат да се превърнат в източник на стрес, без да разберете защо и как. Добре е да не позволявате на съмненията да подкопават самочувствието Ви.

Рак

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Лъв

По-добре е да не казвате всичко, което Ви идва наум, дори ако сте убедени, че само така ще можете да оправите нещата. Упреците трябва да се дозират според фактите, а не според нивото на нервност.

Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия Везни. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Скорпион

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Петък е хубав и спокоен ден за Скорпион. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Стрелец

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Козирог

Денят е особено ползотворен за онези от Вас, които се занимават с търговия или с посредническа дейност. Представителите на Козирог ще са много нервни през този ден. За едни от зодията се очертават непреодолими пречки при опита им да реализират делова или друга цел. Други ще бъдат претоварени с домашни дела, а за трета група се очертава доста важна, но за съжаление несъстояла се среща.

Водолей

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Риби

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.


Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща
РЕКЛАМА
Монтана
29 април 2024
scattered clouds
14 ° c
14 c 11 c
вт
19 c 11 c
ср
16 c 10 c
чт
13 c 10 c
пт
РЕКЛАМА