Дневен хороскоп за 24 май 2024, петък

77
СПОДЕЛЯНИЯ
406
ЧЕТЕНИЯ

Избрахме за вас

Овен

Днес може да се натоварите с повече отговорности, без това да ви създаде някакъв допълнителен стрес. Това ще бъде благоприятно време за постигане на повишение или на по-добро заплащане.

Телец

Делата ви се подреждат чудесно днес и може да си позволите известно отпускане. Познанията, опитът и богатата ви култура ще създават добри предпоставки за развитие на проекти и свързаните с тях професионални и финансови успехи.

Близнаци

Очакват ви приятни моменти в компанията на човек, когото не сте виждали отдавна. Денят е ползотворен за работа, за това и физическите, ментални и духовни занимания ще ви се получават добре. Очертават се и сблъсъци с противници, но ще надделеете. Лош през този ден е психологическият ви портрет. Мнозина ще бъдат засегнати от нечии изказвания и квалификации, целящи уронване на престижа.

Рак

Най-трудната ви задача днес ще бъде ставането от леглото. Други проблеми не се предвиждат. Може да се радвате на живота.

Лъв

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Дева

Проявявате постоянство и целеустременост и именно благодарение на тези качества постигате желаното. Това не означава, че всичко е лесно, но сте готови да положите усилия, за да получите това, към което се стремите. Сериозността и отговорният подход към бизнеса помагат да се спечели благоволението на ръководството, а чувството за хумор и откритостта улесняват комуникацията с колегите.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Петък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Намерете начин да се отпуснете.

Скорпион

Денят е идеален за започване на нещо ново. Може да бъде много трудно, но не трябва да се страхувате от това – първо, звездите са на ваша страна, и второ, вие сами сте способни на много, просто трябва да съберете силите си и да съставите план за действие. Оказва се, че е много лесно да намерите общ език с другите, да разберете какво наистина искат, какви думи и действия очакват от вас.

Стрелец

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Козирог

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Водолей

През този ден ще може да вземете важни решения свързани с личния ви или семеен бюджет, с финансови действия, с които ви предстои да се ангажирате през новата седмица. По-голямото напрежение през този ден, изцяло ще зависи от вашите емоции или от емоциите на останалите хора, с които днес предстои да имате контакт.

Риби

Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде много динамика. Не пилейте енергията си в различни посоки.


Изпращайте ваши снимки и информация на news@montana-live.tv
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща