31 °c
Montana

Дневен хороскоп за 27 септември 2024, петък

Не пропускайте!

Овен

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Телец

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Близнаци

Много успешен ден за по отношение на финансите: възможни са парични постъпления, изгодни сделки.
Личните отношения се развиват хармонично. Държите се естествено и това прави добро впечатление както на близките, така и на тези, които не ви познават добре. Възможни са романтични интереси.

Рак

Ако нещо не Ви харесва през днешния ден, не се колебайте да го промените. В крайна сметка, имено промените са ключът към успеха. Няма как да оставите нещата така, щом не Ви харесват, независимо колко време и усилия ще Ви отнеме това.

Лъв

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Дева

Работете си по задачите и не допускайте другите да ви провокират. Бъдете по-сдържани в изразяване мнението си. Чувствайки се малко несигурни, не забравяйте, че всичко не е фокусирано около вашата конкретна референтна рамка.

Везни

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.

Скорпион

Този петък ще може да откриете много лесен начин за справяне с проблем, който дълго време Ви е мъчил. Не се поддавайте на емоциите. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. В крайна сметка, всичко ще приключи в най-добрия вариант за Вас.

Стрелец

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Козирог

За много от Вас, денят изгрява с неподозирани възможности. Дори тривиалните Ви проблеми изглеждат симпатични и незначителни. Можете да се настроите за радостни усещания, някои от тях ще са резултат от приятно гостуване с много ползотворен ефект. Изглаждате стари трудности, посредством новина за финансови постъпления. Напрежението ще разтоварите с изобилие от весели емоции и отличен домашен уют.

Водолей

През този ден не забравяйте да кажете по една добра дума на всеки близък или приятел, който е до Вас. Запитайте се как може да станете по-добри. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Риби

Добър ден във финансовата и деловата сфера. Можете да уговорите срещи и преговори, да посетите банка или ръководство, за да получите повишение. Ще има успехи и в личен план.


Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]
За още новини от Монтана и региона се присъединете към нашата facebook група.

Прочетете още

Следваща